marcin said:
Witam mam pytanko ile ma kosztowac ten zestaw i czy bedzie pasowal do speedstera 2.2 pozdrawiam kolege
czesc
pewnie ze bedzie pasowal, to jest standardowy kit do tego silnika (z22se)
dolot bedziesz musial wykrecic i wstawic ten co jest w zestawie,
na nim wieszasz kompresor jak chcesz to w zestaiw masz mniejsze kolo kompresora (jako gratisowy fant)
to sprawi ze wiecej bedzie pompowal powietrza, tylko ze strojeniem tego to juz zaleznie od tego gdzie mieszkasz
(chociaz slowo speedster sugeruje mi ze za granica).
musisz popytac u lokalnych tunerow albo jak chlopaki z tego forum wyslac sterownik do courtney sport.
chyba vocky z tego forum robil taka konwersje w speedsterze no jak poszukasz to znajdziesz na forum
a czesci jakie ja mam na sprzedaz to jest to samo co kupilbys w courtney.
ostatecznie jedna rzecz nie podejdzie ci do speeda taki radiator do chlodzenia wody w systemie charge cooling.
ten mam bardziej pod astre vectre. a reszta pierdoletow na pewno sie zmiesci.
cena no to jak juz bedziesz zdecydowany to sie dogadamy. Na razie zrob powazny research i pomysl bo na zakupie samych czesci do instalacji kompresora sie nie skonczy bedziesz musial pomyslec o tym gdzie czy sam czy u kogos, kupic/pospawac wydech kolejne wydatki, wystroic to dobrze
no ja jak zaczalem swoja astre zakladalem budzet ktory przekroczylem 3 razy, :/
ale mocy na poczatku tez mialo byc mniej i w ogole mniej wszystkeigo ale taki swoj maly dream spelnilem🙂
i jest zabawka